Strojové učení a modelování měnových kurzů v praxi finančního řízení - Buryan, Petr
Prezentácia simulačnej analýzy, ktorá demonštruje praktickú využiteľnosť metód strojového učenia v procese riadenia kurzového rizika. Nový spôsob skúmania časových radov popisujúcich pohyb menových kurzov.