Výber produkčnej funkcie pri odhade potenciálneho produktu - Ochotnický, Pavol
Porovnanie hlavných charakteristík produkčných funkcií CD, CES a tzv. VES produkčnej funkcie (s variabilnou elasticitou substitúcie) a hodnotenie výhod a nevýhod aplikácie jednotlivých typov produkčných funkcií pri odhadoch potenciálneho produktu.