Zníženie hodnoty pohľadávok a ich súčasná hodnota - Harumová, Anna, 1955-
Zníženie hodnoty pohľadávok. Súčasná hodnota pohľadávok. Výpočet rozdielu účtovnej hodnoty a súčasnej hodnoty pohľadávky. Výpočet opravnej položky. Účtovné aspekty opravných položiek k pohľadávkam. Daňové aspekty opravných položiek k pohľadávkam.