Výnosová hodnota nehnuteľností - Kubica, Milan, 1958-
Princíp výnosovej hodnoty. Výnosová hodnota nehnuteľností podľa platnej legislatívy. Metódy určenia výnosovej hodnoty. Stanovenie odčerpateľných zdrojov.