Konvertibilné obligácie a špecifiká ich ohodnocovania - Hrvoľová, Božena
Výhody cenných papierov - konvertibilných obligácií pre investora i emitenta. Špecifiká ohodnocovania konvertibilných obligácií. Hodnota konvertibilnej obligácie z pohľadu investora. Ohodnotenie dlhu.