Aplikácia metódy zvýšených nákladov - Kvasničková, Zuzana
Otázka transferového oceňovania - jedna z dôležitých otázok v oblasti medzinárodného zdaňovania. Metóda zvýšených nákladov. Aplikácia metódy zvýšených nákladov. Analýza transakcií so závislými a nezávislými osobami. Analýza porovnateľnosti. Úprava závislej ceny na úroveň nezávislej ceny.