Podnetné analýzy a prognózy medzinárodného obchodu a globálnej konjunktúry - Lábaj, Martin, 1982-
Recenzia na štúdie, ktoré na seba logicky nadväzujú. Všetky štúdie obsahujú veľké množstvo údajov, grafov a tabuliek, na základe ktorých sa poukazuje na významné zmeny a trendy v budúcom vývoji.