Charakteristika, členenie a využitie swapových kontraktov v praxi - Ponecová, Gabriela
Definícia swapu ako jedného z derivátových kontraktov. Zabezpečenie sa proti finančnému riziku. Základné charakteristiky swapu, jednotlivé typy a špecifiká swapov.