Aplikácia metódy finančného riadenia Beyond budgeting pri finančnom plánovaní podniku - Sochor, Milan
Moderný postup Beyond budgeting pri finančnom plánovaní v podniku. Charakteristika a možnosti jeho využitia v procese finančného plánovania v podniku. Prínosy do plánovacieho procesu.