Pod vládou značky - Žuffa, Radovan
TOP 50 svetových značiek za rok 2008. Coca Cola na prvom mieste. Rozhodujúca sila značky. Multimiliardové kolosy závislé od mienky spotrebiteľov. Inovácie značiek - Coca Cola bez cukru, vegetariánske menu McDonalds´u. Sponzori olympijských hier. Investície do reklamy.