Najradšej by sme na neho rýchlo zabudli - Znášik, Peter
Krátko o udalostiach na kapitálových trhoch v uplynulom roku a skromných očakávaniach v tom aktuálnom. Akciové trhy. Kolaps na trhu práce. Úrokové sadzby v smere akciových trhov Trpké vysvedčenie a skromné očakávania.