Niektoré aspekty spojené s výkonom menovej politiky po vstupe Slovenska do eurozóny - Andresič, Peter
Otázky spojené s praktickou realizáciou menovopolitických rozhodnutí. Rekapitulácia menovopolitických nástrojov a postupy používané Európskou centrálnou bankou.