Önmagunkat kiértékelő tesztek létrehozásának hétköznapi lehetőségei - Pólya, Attila
Možnosti vytvorenia sebahodnotiaceho testu v elektronickom vzdelávaní. Riešenie aj pre pedagógov bez počítačového vzdelania.