Osnovne karakteristike "flat tax" sistema u Slovačkoj - Surový, Vladimír
Daňový systém na Slovensku. Dôraz na charakteristiku systému jednotnej dane. Súčasný daňový systém bol založený reformou daňového systému na Slovensku v roku 2004.