Metodiky získavania, analýzy a komparácie dát v reálnej praxi regiónu (Rozvojové fondy EÚ a Plány hospodárskeho a sociálneho rozvoja) - Nemcová, Anna
Výsledky skúmania na trhu práce. Projektové riešenie priestorového usporiadania regiónu. Matrixový a synergický ukazovateľ komparácie.