Integrovaný finančný trh v podmienkach Európskej únie - Malacká, Viera
Ciele Smernice 2004/39/ES o trhoch s finančnými nástrojmi - MiFID (Market in financial instruments Directive). Novinka smernice - kategorizácia klientov a ich ochrana. Obchodné miesta a ich fungovanie. Spolupráca orgánov dohľadu.