Aktivizácia cestovného ruchu klientov so zdravotným postihnutím - Šuterová, Viola, 1957-
Pozícia klientov so zdravotným postihnutím v cestovnom ruchu na Slovensku bola a je v značnej miere ovplyvnená neznalosťou problematiky zdravotného postihnutia vo všeobecnosti. Je potrebné identifikovať spotrebiteľa-klienta so zdravotným postihnutím a jeho potreby. Následne na základe identifikácie potrieb je možné charakterizovať diferencovanú ponuku a navrhnúť opatrenia na rôznych úrovniach riadenia aktivít cestovného ruchu.