Rozvíjejme HR jako byznys, vždyť byznys je HR - Berg, Michiel van den
Globálnym trendom je rozvíjanie funkcie HR s ohľadom na tri hlavné úlohy: HR ako biznis partner, HR ako expertné stredisko v oblasti riadenia ľudí, HR ako centrum, ktoré spracováva všetky transakcie a dáta tak, aby podnik spĺňal interné a externé legislatívne požiadavky. Úlohy oddelení HR.