Sporenie na akciovom trhu – dollar cost averaging - Baumöhl, Eduard, 1982-
Analýza jednoduchého efektu, ktorý môže vhodne poslúžiť na upokojenie investorov a získanie stratenej dôvery. Tento efekt je známy ako „Dollar Cost Averaging“ (ďalej len DCA) alebo v slovenčine tiež „priemerovanie nákupných cien“. Výhody a nevýhody efektu DCA. Využitie efektu DCA. Ilustračné príklady.