missing regional dimension? The ENP and region-building in the Eastern neighborhood - Delcour, Laure
Regionálna kooperácia v rámci Európskej únie. Európska únia a post-sovietska éra. Náznaky regionálnej spolupráce. ENP (Európske susedské partnerstvo), bilaterálny prístup. Budovanie regiónov - základ pre väčšiu súdržnosť alebo budúcu diferenciáciu? Regionálna vízia. Nové mosty pre roztrieštené politiky v rámci EÚ.