Agilnost
Zvyšujúca sa rýchlosť zmien tlačí podniky k tomu, aby boli schopné predchádzať zmeny, držať s nimi krok a naviac aby sa v záujme konkurencieschopnosti stali ich katalyzátorom. Riadenie zmien sa stalo neoddeliteľnou súčasťou podnikania. S novými technológiami, rýchlou inováciou, s novými modelmi podnikania, regulačnými obmedzeniami a neľútostnou konkurenciou, intenzita a neúprosnosť zmien ešte narástla. A práve v tejto súvislti sa objavila potreba agilnosti ako účinného obranného nástroja. Definovanie agilnosti, agilný podnik.