Vybrané problémy individuálneho a kolektívneho učenia - Sojka, Ladislav
Analýza vybraných problémov organizačného učenia s akcentom na zdieľanie znalostí ako rozhodujúceho komponentu organizačného učenia. Stručná podstata individuálneho a kolektívneho učenia. Metódy a podmienky zdielania znalostí.