Vyhodnotenie Štandardného prieskumu o eure na tému Seniori a euro od 1. 10. 2007 do 31. 3. 2008 - Horníková, Adriana
V rámci poskytnutých deviatich seminárov v celej SR, ako Bratislava (3x), Trnava, Nitra, Zvolen, Banská Bystrica, Prešov-Košice, atď., sa získalo od 280 účastníkov týchto seminárov 142 vyplnených anonymných dotazníkov. Jednotlivé otázky boli samostatne analyzované.