Postavenie mladistvých zamestnancov - Slávik, Slavomír
Ženy, mladiství a osoby zdravotne postihnuté majú podľa Ústavy SR právo na zvýšenú ochranu zdravia pri práci a osobitné pracovné podmienky. Vznik a skončenie pracovného pomeru s mladistvím zamestnancom. Mladistvý zamestnanec je povinný podrobiť sa určeným lekárskym vyšetreniam.