Hospodárska kriminalita, CPI 2007 v podmienkach Slovenskej republiky - Vongrej, Marián
Hospodárska kriminalita a jej formy. Príčiny vzniku "šedej" ekonomiky. Korupcia. Meranie korupcie pomocou indexu vnímania korupcie (CPI). Hodnotenie krajín EÚ podľa CPI 2007.