Finančné krízy v minulosti a dnes: Nič nie je naveky - ani rast, ani kríza - Baláž, Vladimír
Dvesto rokov globálnych finančných kríz. Vznik globálnych finančných kríz. Prekonávanie finančných kríz. Fázy riešenia. Politiky na súčasnú krízu. Riziká riešení.