Význam inovácií v riadení organizácie - Hrašková, Dagmar
Len silné organizácie, ktoré sa starajú o svoj rozvoj v oblasti inovácií, môžu byť na vedúcich pozíciách na trhu. Pojem inovácia, klasifikácia inovácií, invencia, inovačný proces. Manažment inovácií. Inovácia riadenia. Ľudský faktor v manažmente inovácií. Inovačný potenciál.