Democratizing the Western Balkans: challenges and burdens for the European Union - Pridham, Geoffrey
Výzvy a hranice demokratizácie západného Balkánu. Európska únia a zmena post-komunistického režimu. Adaptácia podmienenosti Európskej únie pre západný Balkán. Európska únia a politická transformácia Balkánu: odozvy a problémy implementácie.