Program Marco Polo II - Novák, Ivan
Program Európskej únie - Marco Polo II. Hlavný cieľ programu. Akcie, ktoré tento program obsahuje. Podmienky poskytnutia podpory z programu. Výška a doba poskytnutia podpory. Projekty z Výzvy 2008. Výzva 2009.