Vybrané faktory kvality nákupného rozhodovania - Labská, Helena
Poukázanie na hlavné faktory vstupujúce do procesu nákupného rozhodovania v súvislosti s rozvojom nových nákupných možností v podobe moderných obchodných systémov a foriem. Informačné správanie pri nákupe, zdroje informácií pre nákupné rozhodovanie. Vplyv miesta nákupu. Predajný efekt marketingovej komunikácie. Vnímané úžitky a hodnoty.