Viacrozmerný regulačný diagram v procese testovania presnosti polohovania rezacieho zariadenia - Janiga, Ivan
Článok sa zaoberá možnosťou regulácie v procese testovania presnosti polohovania rezacieho zariadenia. Presnosť polohovania sa v experimente merala pomocou softvérového kľúča pri trajektórii pohybu do stanoveného bodu. Overenie podmienok na reguláciu procesu presnosti polohovania. Regulácia procesu presnosti polohovania pomocou transformovaných dát. Viacrozmerný regulačný diagram.