Vzťah e-learningu a klasickej výučby - Potisková, Ingrid
E-learning ako optimálne riešenie pre komplexné vzdelávanie. Prínosy e-learningu. Lacnejšie, rýchlejšie a lepšie vzdelávanie. E-learning : adresný, pútavý a interaktívny proces.