Efekty spillovers z pôsobenia zahraničných firiem na Slovensku - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Teoretické vymedzenie efektov spillovers. Rozsah spillovers efektov na Slovensku. Vertikálne spillovers efekty a postavenie slovenských dodávateľov. Spolupráca medzi slovenskými dodávateľmi a zahraničným investorom. Horizontálne spillovers efekty.