[Regional externalities] - Fifeková, Elena
Recenzia na monografiu Regionálne externality. Recenzovaná kniha približuje diferencované prístupy ku skúmaniu problematiky regionálnych externalít ako aj možné spôsoby riešenia ich dôsledkov vo vybraných krajinách EÚ a v jednotlivých segmentoch ekonomiky.