Korelácie medzi politikmi a stranami - Luha, Ján
Skúmanie korelácie medzi politikmi, stranami a medzi politikmi a stranami pomocou indikátorových premenných jednotlivých politikov a strán. Pearsonov korelačný koeficient. Dendogram.