Špecializácia a všeobecnosť v učebných plánoch univerzít v kontexte európskych akreditácií - Polášek, Ivan
Trojstupňové štúdium na slovenských vysokých školách a univerzitách. Snaha o kvalitnejší obsah výučby a vedy. Protichodné argumenty špecializácie a univerzality.