E-learning - ekonomické vzdelávanie pomocou videokonferenčných systémov - Mlynčár, Vladislav, 1962-
Videokonferencia - moderný spôsob komunikácie. Pojmy vo videokonferenčnom systéme. Videokonferenčné režimy spojenia - najpoužívanejšie spôsoby spojenia. Skúsenosti z využitia videokonferencií v pedagogickom procese. Výhody videokonferenčného prenosu.