Optimalizácia webu na základe sekvenčných pravidiel - Munk, Michal
Objavovanie znalostí na základe používania webu. Sekvenčná analýza a extrakcia sekvenčných pravidiel. Hľadanie sekvenčných pravidiel. Dátové matice. Logovacie súbory.