Projekcia v prostredí e-learningu - Červenka, Peter, 1976-
Uplatnenie videokonferenčného prenosu informácií v pedagogickom procese. Technické zariadenie - neoddeliteľná súčasť prednášok, konferenčných a e-learningových systémov. Video-data projektor. Technológie využívané vo video-data projektoroch.