Účtovná závierka poisťovne podľa IFRS - Meluchová, Jitka, 1965-
Slovenské poisťovne sú integrovanou súčasťou európskeho poistného trhu. Prvá účtovná závierka zostavená podľa IFRS. Súvaha poisťovne. Výkaz ziskov a strát. Výkaz zmien vo vlastnom imaní. Výkaz peňažných tokov.