Technologické trendy a ich dopady na podnikanie v nasledujúcich rokoch - Vranský, Roman
Najvýznamnejšie technologické trendy. Pohľad na kľúčové technologické stavebné prvky. Hnacie sily podnikania. Vzťah medzi biznisom a technológiami. Charakteristika technologických klastrov. Dopady na rozličné priemyselné sektory.