Vymedzenie vhodných a nevhodných oblastí a učebných predmetov pre e-learningový spôsob vyučovania - Polášek, Ivan
Pozitívne a negatívne vlastnosti učebných predmetov z hľadiska e-learningu. Delenie vedných odborov na školách. Vedné odbory teoretického charakteru, na podporu zručností a návykov a odbory na podporu kreativity. Oblasti a učebné predmety nevhodné pre e-learning.