E-learning - vybrané pojmy - Škvarčeková, Oľga
Výhody a nevýhody e-learningu. Formy e-learningu: synchrónna a asynchrónna forma. Prvky e-learningu. Štandardy e-learningu, ktoré definujú pravidlá a odporúčania v oblasti hardvéru, komunikačného rozhrania, vytvárania elektronických kurzov a didaktiky. Efektívnosť e-learningu.