Ekonomický potenciál a sociálna politika v súčasnej svetovej finančnej kríze - Alexy, Július, 1926-2024
Východiská a dosahy svetovej finančnej krízy. Kvalitatívno-organizačná analýza v spojení so SWOT analýzou, ktorá zohľadňuje prebiehajúci turbulentný proces pre ďalší rast slovenskej ekonomiky. Riziká dopadov na sociálnu oblasť.