Trendy na finančných a kapitálových trhoch v podmienkach globalizácie a novej ekonomiky - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Vplyv globalizácie na finančné a kapitálové trhy. Finančná kríza a jej dopady. Slovenský kapitálový trh.