Transfer poznatkov v procese technologických, sociálnych a ekonomických zmien - Habánik, Jozef
Využitie vedeckých poznatkov v hospodárskej sfére. Nástroje podpory výskumu a vývoja formou investičných stimulov. Vysoké školy a výskum v kontexte národného programu reforiem.