Cestovný ruch - dôležitý sektor služieb - Vlkovičová, Lenka
Služby ako dôležitá súčasť ekonomiky. Štátna propagačná politika. Vládny program. Nedostatočné služby v ubytovacích zariadeniach. Rozvoj cestovného ruchu pomocou operačných programov.