Zahraničný obchod a zmeny v jeho komoditnej štruktúre v Slovenskej republike - Fliegová, Jana
Zmeny v komoditnej štruktúre SR. Rozdelenie produktov priemyselnej výroby podľa Štatistickej klasifikácie produkcie. Technologická náročnosť a štruktúra zahraničného obchodu v SR.