Trvalo udržateľný rozvoj cestovného ruchu - Vlkovičová, Lenka
Formulovanie a plnenie kritérií, princípy a ciele v oblasti trvalo udržateľného rozvoja. Trvalo udržateľný rozvoj cestovného ruchu a jeho environmentálny pilier, ktorý je spojený s redukciou odpadu súvisiaceho s neustálym rastom cestovného ruchu, využitím obnoviteľných zdrojov, ochranou prírody a krajiny a obnovou kultúrnych pamiatok.