[Ekonomický rast a štruktúrne zmeny] - Havettová, Miroslava
Recenzia na publikáciu Ekonomický rast a štruktúrne zmeny. Kniha pozostáva z dvoch častí a je venovaná problematike ekonomického rozvoja, ekonomického rastu a otázkam štrukturálnych zmien.